Murdocova výzva

Jak jste si snad už všimli na youtube má tučňák svoje weekly a já (murdoc) koutek. Právě rendruji třetí díl a napadlo mě pokusit se o něco podobného jako day9 s jeho funday monday. Šlo by téměř o to stejné, zvolíme omezení a pokud ho dodržíte pošlete mi replay s krátkým popiskem na email sc2cz@seznam.cz do předmětu potom „koutek“. Netrvám na tom že musíte s tím omezením vyhrát ani si nemusíte kazit body na ladderu klidně to můžete zkusit jen tak proti někomu (ale zas aby nevěděl už od začátku že to jdete dělat) případně můžete přes custome … Pokud ohlas bude velice malý nebo bude negativní a radši by jste viděli tutoriály a analýzy s hosty tak se jich bude držet.

Teď teda k samotnému omezení pro čtvrtý díl. Za libovolnou rasu můžete na obranu stavět maximálně jeden typ pozemních jednotek, a na soupeře můžete útočit pouze jednotkami vzdušnými.

Př jsem T vyberu si na obranu marine, takže můžu z pozemních jednotek stavě jen mariňáky a na soupeře utočím vikinky, battle cruisery a banshee. Nemůžu třeba postavit tank na obranu. Prostě jen tu jednu jednotku a samozřejmě defenzivní budovy jako bunkry, věže atd.

Snad je to vysvětleno dostatečně, pokud by jste měli nejasnosti nebo otázky tak buď na mail nebo sem do komentářů. Málem bych zapomněl replaye posílejte do páteční půlnoci (z pátku na sobotu 3.12)

~ od lapenguin on 29/11/2010.

Napsat komentář